Introduktion

Vi är två unga killar som testar bilar av intresse och för att utöka vår kunskap om bilar i allmänhet. Detta har resulterat i en mängd betyg som vi nu vill dela med oss av. Vi har också skrivit några rader om varje bil och hoppas nu att ni kan ha nytta av dessa!

Våra betyg är satta (på en skala mellan 0 och 10) helt utifrån vad vi själva kände i testögonblicket. Det totala betyget är alla delbetyg adderade med varandra. Efter detta har vi satt ett betyg på prisvärdhet, även detta helt baserat på vad vi känner. Priset som avses är grundutförande. För att sedan få fram vårt betyg har vi multiplacerat det totala betyget med prisvärdheten och sedan dividerat detta med 10 för att få ett tvåsiffrigt tal. Det maximala betyget är alltså 60.

Observera att alla tester är gjorda på demobilar från bilaffärer och därför varierar motor och annan utrustning.

Så ta för er och ge gärna feedback på vad ni tycker!

Sök efter en bil

Gilla på Facebook

måndag 24 januari 2011

Chevrolet Cruze (28 poäng)

Chevrolet Cruze ser ut som vilken sedan som helst, och det kanske också är den bästa beskrivningen. Komforten i bilen är överraskande bra och även inredningskvalitén håller bra standard. Körglädjen är väldigt intetsägande och bilen svänger, bromsar och accelererar som den ska men utan någon glädje alls. Överallt i bilen sitter man bra och bagageutrymmet är riktigt bra, med plats för det mesta. Men Cruz är inte någon bil som väcker Vill ha-känslan i dig. Och även om den i de flesta kategorier kan tävla mot många andra sedaner så är det ingen bil man skryter om.

Totalt sett är det som sagt som vilken annan sedan som helst. Priset är varken högt eller lågt och bilen slutar på ett betyg strax över medelbra.


Våra testresultat är:
Komfort 7
Körglädje 5
Inredningskval. 7
Kupéutrymme 7
Bagageutrymme 8
Vill ha? 6
Totalt 40

Prisvärdhet 7
Vårt betyg 28

Länk:
Chevrolet Cruze

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar