Introduktion

Vi är två unga killar som testar bilar av intresse och för att utöka vår kunskap om bilar i allmänhet. Detta har resulterat i en mängd betyg som vi nu vill dela med oss av. Vi har också skrivit några rader om varje bil och hoppas nu att ni kan ha nytta av dessa!

Våra betyg är satta (på en skala mellan 0 och 10) helt utifrån vad vi själva kände i testögonblicket. Det totala betyget är alla delbetyg adderade med varandra. Efter detta har vi satt ett betyg på prisvärdhet, även detta helt baserat på vad vi känner. Priset som avses är grundutförande. För att sedan få fram vårt betyg har vi multiplacerat det totala betyget med prisvärdheten och sedan dividerat detta med 10 för att få ett tvåsiffrigt tal. Det maximala betyget är alltså 60.

Observera att alla tester är gjorda på demobilar från bilaffärer och därför varierar motor och annan utrustning.

Så ta för er och ge gärna feedback på vad ni tycker!

Sök efter en bil

Gilla på Facebook

onsdag 15 juni 2011

Subaru Outback (30,1 poäng)

Subaru Outback ser ut som en bamsebil från utsidan. Den känslan ändras inte när man kliver in i bilen och det spelar ingen roll var i bilen man sätter sig, känslan finns där oavsett. Även bagageutrymmet är stort och rymligt. Det intressanta är att när man rullar ut på gatan ändras känslan totalt. Man sitter väldigt bra i alla säten i bilen visserligen sitter man lite högre upp än i andra bilar, men bilen hänger ändå med oerhört bra i svängarna. Det är nästan som att man sitter i en betydligt mindre bil. Det största problemet med bilen är väl inredningskvalitén som kunde vara lite mindre plastig, men detta är inget stort problem. Det är bara den detaljen där den stora utvecklingspotentialen ligger.

Det här är en riktigt bra bil för den som ofta kör stora saker och/eller många personer i bilen. Priset på ca 296 000 kr känns ganska relevant, kanske lite i överkant.


Våra testresultat är:
Komfort 8
Körglädje 7
Inredningskval. 6
Kupéutrymme 8
Bagageutrymme 8
Vill ha? 6
Totalt 43

Prisvärdhet 7
Vårt betyg 30,1

Subaru Outback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar