Introduktion

Vi är två unga killar som testar bilar av intresse och för att utöka vår kunskap om bilar i allmänhet. Detta har resulterat i en mängd betyg som vi nu vill dela med oss av. Vi har också skrivit några rader om varje bil och hoppas nu att ni kan ha nytta av dessa!

Våra betyg är satta (på en skala mellan 0 och 10) helt utifrån vad vi själva kände i testögonblicket. Det totala betyget är alla delbetyg adderade med varandra. Efter detta har vi satt ett betyg på prisvärdhet, även detta helt baserat på vad vi känner. Priset som avses är grundutförande. För att sedan få fram vårt betyg har vi multiplacerat det totala betyget med prisvärdheten och sedan dividerat detta med 10 för att få ett tvåsiffrigt tal. Det maximala betyget är alltså 60.

Observera att alla tester är gjorda på demobilar från bilaffärer och därför varierar motor och annan utrustning.

Så ta för er och ge gärna feedback på vad ni tycker!

Sök efter en bil

Gilla på Facebook

onsdag 15 juni 2011

Nissan Juke (28,7 poäng)

Nissan Juke är ganska kontroversiellt designad och först är det lite svårt att bestämma sig för om man gillar den. Men för varje gång man kollar ser den bättre ut. Juke ser ut att vara ganska liten men inuti är den större än man skulle gissa. Bilen i allmänhet är rolig att köra och har ganska bra komfort. Egentligen kan man sammanfatta bilen med ordet ganska. Men det finns egentligen ingen betygskategori som dippar vilket skapar en i helhet bra bil. Finns egentligen inte någonting att klaga på, däremot kan bilen förbättras på många punkter. Baksätet blir lite trångt om man kör med tre fullvuxna personer där men för två fungerar det rikigt bra.

Nissan Juke är en spännande bil som klarar sig ganska bra i alla kategorier och priset på 155 000 känns som ett rimligt pris. Den här bilen är ju trots allt en blickfångare.

Våra testresultat är:
Komfort 7
Körglädje 7
Inredningskval. 6
Kupéutrymme 7
Bagageutrymme 7
Vill ha? 7
Totalt 41

Prisvärdhet 7
Vårt betyg 28,7

Nissan Juke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar